Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович "Ohrid i muzika"

Рейтинг: 0

Исполнитель: Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Название песни: "Ohrid i muzika"

Продолжительность mp3: 03:06

Дата добавления: 2015-11-22

Текст просмотрен: 481
Скачать

Текст песни Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович - "Ohrid i muzika"

"Охрид и музыка"

Во Охрид наш ти првпат си,
Екскурзија брз крај
Со твојте другари !
На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Реф:
Во мојата татковина
Секој пее танцува,
И сонцето, и Ѕвездите,
Секој ми се радува!

Во мојата татковина
Секој пее танцува,
Не лути се придружи се,
Ајде дај ми рака,
Музика се сека
Повеќе од љубовта!

Во Охрид наш
Ти бисер си,
Со песната за миг
Јас рушам граници!

На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Другие песни исполнителя Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Видеоклип Barbara -Ohrid i muzika (FYR Macedonia) Junior Eurovision Song Contest 2013


Комментарии (0)

Добавить комментарий


Добро пожаловать